BMW X6 5.0i 450pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x6 5.0i 450pk

Stage 1 BMW X6 5.0i 450pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 450pk 540pk +20%
Koppel 650nm 780nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4395 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.H & Bosch MG1 & ZF 8HP70
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 88,3 mm
Motornummer N63B44O1

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW X6 5.0i 450pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw BMW X6 zult u merken dat uw BMW X6 veel lekkerder rijdt door chiptuning BMW X6 5.0i 450pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw BMW X6 5.0i 450pk​
 • Sportiever geluid
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW X6 5.0i 450pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW X6 5.0i 450pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW X6 5.0i 450pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw BMW X6 5.0i 450pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor BMW X6 5.0i 450pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW X6 5.0i 450pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het BMW X6 5.0i 450pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope BMW X6 5.0i 450pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw BMW X6 5.0i 450pk aanpassen. Zonder de BMW X6 5.0i 450pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je BMW X6 5.0i 450pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning BMW X6 5.0i 450pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW X6 5.0i 450pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW X6 5.0i 450pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning BMW X6 5.0i 450pk ook verschillende andere software modificaties voor BMW X6 5.0i 450pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW doen.