BMW X5 xDrive40d 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x5 xdrive40d 340pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW X5 xDrive40d 340pk chiptunen?

De ecu van uw BMW X5 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw BMW X5 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw BMW X5 zult u merken dat uw BMW X5 veel lekkerder rijdt door tuning BMW X5 xDrive40d 340pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je BMW X5 xDrive40d 340pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen BMW X5 xDrive40d 340pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw BMW X5 xDrive40d 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW X5 xDrive40d 340pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW X5 xDrive40d 340pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw BMW X5 xDrive40d 340pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning BMW X5 xDrive40d 340pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het BMW X5 xDrive40d 340pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw BMW X5 xDrive40d 340pk
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw BMW X5 xDrive40d 340pk kan worden!

Methodes voor BMW X5 xDrive40d 340pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: BMW X5 xDrive40d 340pk OBD chiptuning

OBD tuning BMW X5 xDrive40d 340pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw BMW X5 xDrive40d 340pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de BMW X5 xDrive40d 340pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 BMW X5 xDrive40d 340pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van BMW X5 xDrive40d 340pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de BMW X5 xDrive40d 340pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW X5 xDrive40d 340pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW X5 xDrive40d 340pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW X5 xDrive40d 340pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW X5 xDrive40d 340pk auto.

Zo doen wij naast BMW X5 xDrive40d 340pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Saturn
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW auto doen.