BMW X4 M40d 326pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x4 m40d 326pk

Stage 1 BMW X4 M40d 326pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 326pk 360pk +10.4%
Koppel 680nm 700nm +2.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW X4 M40d 326pk auto chiptunen?

De standaard software in de BMW X4 M40d 326pk ecu van uw BMW X4 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning BMW X4 M40d 326pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW X4 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je BMW X4 zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW X4 M40d 326pk
 • Geluid klinkt beter uit uw BMW
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenBMW X4 M40d 326pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze BMW X4 M40d 326pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de BMW X4 M40d 326pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW X4 M40d 326pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van goede BMW X4 M40d 326pk chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u BMW X4 M40d 326pk wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor BMW X4 M40d 326pk motor tuning:

Voor het BMW X4 M40d 326pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW X4 M40d 326pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning BMW X4 M40d 326pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de BMW X4 M40d 326pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je BMW X4 M40d 326pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

BMW X4 M40d 326pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van BMW X4 M40d 326pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de BMW X4 M40d 326pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW X4 M40d 326pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun BMW X4 M40d 326pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning BMW X4 M40d 326pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Mini
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.