BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m6 v8 4.4 bi-turbo competition 600pk

Stage 1 BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 600pk 680pk +13.3%
Koppel 700nm 850nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4395 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.8 & Bosch MEVD17.2.H
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 88,3 mm
Motornummer S63B44T0

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw BMW M6 is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de BMW M6 tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw BMW
 • Aangenaam rijden​ met uw BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk.

Hierdoor is dit een voordelige BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptuning. Hierbij pas je de BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor BMW M6 V8 4.4 Bi-Turbo Competition 600pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lincoln ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.