BMW M3 M3 321pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m3 m3 321pk

Stage 1 BMW M3 M3 321pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 321pk 350pk +9%
Koppel 350nm 380nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3201 CC
Type ecu Siemens/Continental MS41 & Siemens/Continental MSS50
Compressieverhouding 11,3 : 1
Boring X slag 86,4 X 91,0 mm
Motornummer 326S1

BMW tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW M3 M3 321pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw BMW M3 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning BMW M3 M3 321pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je BMW M3 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW M3 M3 321pk
 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze BMW M3 M3 321pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW M3 M3 321pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW M3 M3 321pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW M3 M3 321pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor BMW M3 M3 321pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW M3 M3 321pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het BMW M3 M3 321pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw BMW M3 M3 321pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het BMW M3 M3 321pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning BMW M3 M3 321pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW M3 M3 321pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW M3 M3 321pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW M3 M3 321pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW M3 M3 321pk haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW M3 M3 321pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw BMW M3 M3 321pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW M3 M3 321pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW M3 M3 321pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW doen.