BMW M2 3.0 Competition 410pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw m2 3.0 competition 410pk

Stage 1 BMW M2 3.0 Competition 410pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 410pk 500pk +22%
Koppel 550nm 680nm +23.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2979 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.G
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag 84,0 X 89,6 mm
Motornummer N55B30T0

BMW tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW M2 3.0 Competition 410pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

BMW M2 tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW M2 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw BMW M2 3.0 Competition 410pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw BMW M2 3.0 Competition 410pk

Hoe gaat dat precies, remappenBMW M2 3.0 Competition 410pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw BMW M2 3.0 Competition 410pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW M2 3.0 Competition 410pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze BMW M2 3.0 Competition 410pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW M2 3.0 Competition 410pk waarborgen. Zonder uw BMW M2 3.0 Competition 410pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het BMW M2 3.0 Competition 410pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor u BMW M2 3.0 Competition 410pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW M2 3.0 Competition 410pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 BMW M2 3.0 Competition 410pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het BMW M2 3.0 Competition 410pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw BMW M2 3.0 Competition 410pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW M2 3.0 Competition 410pk met meer kracht, zonder dat je BMW M2 3.0 Competition 410pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

BMW M2 3.0 Competition 410pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW M2 3.0 Competition 410pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW M2 3.0 Competition 410pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW M2 3.0 Competition 410pk.

Specialistische BMW M2 3.0 Competition 410pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning BMW M2 3.0 Competition 410pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Rover
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.