BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 6 serie m6 v8 competition bi-turbo 600pk

Stage 1 BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 600pk 680pk +13.3%
Koppel 700nm 850nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4395 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.8 & Bosch MEVD17.2.H
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 88,3 mm
Motornummer S63B44TU

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk auto chiptunen?

De ecu software van uw BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw BMW 6 serie zult u merken dat uw BMW 6 serie veel lekkerder gaat door BMW 6 serie chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je BMW 6 serie meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw BMW
 • Meer vermogen uit uw BMW
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk OBD chiptuning

OBD tuning BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk is een veelvoorkomende methode om je BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk met meer performance, zonder dat je BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk chiptuning. Hierbij pas je de BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw BMW 6 serie M6 V8 Competition Bi-turbo 600pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files MAN
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 BMW chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw BMW .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw BMW dus even kwijt.