BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 5 serie m5 “30 jahre edition” 600pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk. Je BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningBMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • De beste BMW 5 serietuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk. Met deze methode hoef je zelfs de BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk ECU niet te ontmantelen.

Door het BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk!

Stage 2 chiptuning BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning.

Zo doen wij buiten BMW 5 serie M5 “30 Jahre Edition” 600pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Ford zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 BMW chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw BMW auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW auto en bent u uw BMW dus even kwijt.