BMW 5 serie 530D 235pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 5 serie 530d 235pk

Stage 1 BMW 5 serie 530D 235pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 280pk +19.1%
Koppel 500nm 620nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2993 CC
Type ecu Bosch EDC16CP35
Compressieverhouding 17,0 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer M57D30TU

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw BMW 5 serie een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw BMW 5 serie gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning BMW 5 serie 530D 235pk. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning BMW 5 serie 530D 235pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw BMW 5 serie 530D 235pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning BMW 5 serie 530D 235pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het BMW 5 serie 530D 235pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste BMW 5 serie 530D 235pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor BMW 5 serie 530D 235pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: BMW 5 serie 530D 235pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het BMW 5 serie 530D 235pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW 5 serie 530D 235pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je BMW 5 serie 530D 235pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning BMW 5 serie 530D 235pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van BMW 5 serie 530D 235pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW 5 serie 530D 235pk genoemd. Hierbij pas je de BMW 5 serie 530D 235pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 BMW 5 serie 530D 235pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Mitsubishi ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je BMW auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW auto en bent u uw BMW auto dus even kwijt.