BMW 4 serie M4 Competition 450pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 4 serie m4 competition 450pk

Stage 1 BMW 4 serie M4 Competition 450pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 450pk 500pk +11.1%
Koppel 550nm 680nm +23.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw BMW 4 serie vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning BMW 4 serie M4 Competition 450pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze BMW 4 serie M4 Competition 450pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW 4 serie M4 Competition 450pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning BMW 4 serie M4 Competition 450pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de BMW 4 serie M4 Competition 450pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je BMW 4 serie M4 Competition 450pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het BMW 4 serie M4 Competition 450pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw BMW 4 serie M4 Competition 450pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor uw BMW 4 serie M4 Competition 450pk auto kan doen:

Methodes voor BMW 4 serie M4 Competition 450pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: BMW 4 serie M4 Competition 450pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het BMW 4 serie M4 Competition 450pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW 4 serie M4 Competition 450pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de BMW 4 serie M4 Competition 450pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het BMW 4 serie M4 Competition 450pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de BMW 4 serie M4 Competition 450pk!

Stage 2 BMW 4 serie M4 Competition 450pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van BMW 4 serie M4 Competition 450pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW 4 serie M4 Competition 450pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW 4 serie M4 Competition 450pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW 4 serie M4 Competition 450pk. Je BMW 4 serie M4 Competition 450pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 BMW 4 serie M4 Competition 450pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW 4 serie M4 Competition 450pk.

Gespecialiseerde kennis over BMW 4 serie M4 Competition 450pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw BMW 4 serie M4 Competition 450pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Alpine ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je BMW al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.