BMW 3 serie GT 325D 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 3 serie gt 325d 218pk

Stage 1 BMW 3 serie GT 325D 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 270pk +23.9%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC17 & Bosch EDC17CP45
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer N47D20D

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw BMW 3 serie GT 325D 218pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door BMW 3 serie GT chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je BMW 3 serie GT meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw BMW 3 serie GT 325D 218pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze BMW 3 serie GT 325D 218pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw BMW 3 serie GT 325D 218pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het BMW 3 serie GT 325D 218pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede BMW 3 serie GTchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW 3 serie GT 325D 218pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW 3 serie GT 325D 218pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat BMW 3 serie GT 325D 218pk is een geliefde manier om je BMW 3 serie GT 325D 218pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de BMW 3 serie GT 325D 218pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning BMW 3 serie GT 325D 218pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW 3 serie GT 325D 218pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 BMW 3 serie GT 325D 218pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw BMW 3 serie GT 325D 218pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 3 serie GT 325D 218pk chiptuning.

Zo doen wij naast BMW 3 serie GT 325D 218pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lexus zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.