BMW 3 serie 318 TDS 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 3 serie 318 tds 90pk

Stage 1 BMW 3 serie 318 TDS 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw BMW 3 serie 318 TDS 90pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw BMW 3 serie 318 TDS 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse BMW 3 serie 318 TDS 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW 3 serie 318 TDS 90pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW 3 serie 318 TDS 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw BMW 3 serie 318 TDS 90pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het BMW 3 serie 318 TDS 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede BMW 3 serietuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor u BMW 3 serie 318 TDS 90pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW 3 serie 318 TDS 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 BMW 3 serie 318 TDS 90pk OBD chiptuning

OBD chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW 3 serie 318 TDS 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van BMW 3 serie 318 TDS 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de BMW 3 serie 318 TDS 90pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW 3 serie 318 TDS 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 3 serie 318 TDS 90pk haalt.

Stage 2 chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning BMW 3 serie 318 TDS 90pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.