BMW 1 serie 128ti 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 1 serie 128ti 265pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 1 serie 128ti 265pk?

Het motormanagementsysteem van uw BMW 1 serie 128ti 265pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je BMW 1 serie door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning BMW 1 serie 128ti 265pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw BMW 1 serie 128ti 265pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer koppel uit uw BMW

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen BMW 1 serie 128ti 265pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze BMW 1 serie 128ti 265pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW 1 serie 128ti 265pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning BMW 1 serie 128ti 265pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw BMW 1 serie 128ti 265pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van de beste BMW 1 serie 128ti 265pk tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u BMW 1 serie 128ti 265pk kan doen:

Verschillende vormen BMW 1 serie 128ti 265pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW 1 serie 128ti 265pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning BMW 1 serie 128ti 265pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW 1 serie 128ti 265pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van BMW 1 serie 128ti 265pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de BMW 1 serie 128ti 265pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het BMW 1 serie 128ti 265pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de BMW 1 serie 128ti 265pk!

BMW 1 serie 128ti 265pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW 1 serie 128ti 265pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 1 serie 128ti 265pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische BMW 1 serie 128ti 265pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW 1 serie 128ti 265pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je BMW auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.