Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gt/s 6.0 tsi w12 626pk

Stage 1 Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 626pk 680pk +8.6%
Koppel 900nm 1000nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Bentley Continental GT/S is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenBentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk?​

Bij stage 1 tunen Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede Bentley Continental GT/Stuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk!

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk chiptuning. Hierbij pas je de Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk haalt.

Stage 2 Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Bentley Continental GT/S 6.0 TSI W12 626pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Seat
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley en bent u uw Bentley auto dus even kwijt.