Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt rs 2.5 tfsi rs 400pk

Stage 1 Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 470pk +17.5%
Koppel 480nm 625nm +30.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2480 CC
Type ecu Bosch MED17.1.6 & Temic DQ500
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer DAZA

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Audi TT RS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Audi TT RSchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk auto kan doen:

Methodes voor Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Audi TT RS 2.5 TFSI RS 400pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.