Audi TT 40 TFSI 197pk Chiptuning

  • Stage 1 & Stage 2 tuning
  • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt 40 tfsi 197pk

Stage 1 Audi TT 40 TFSI 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 275pk +39.6%
Koppel 320nm 450nm +40.6%
  • Tuning-opties:
  • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
  • Pop & Bang Crackle map
  • START/STOP Uitschakeling
  • DECAT
  • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi TT 40 TFSI 197pk auto chiptunen?

De ecu van uw Audi TT is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi TT 40 TFSI 197pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Audi TT tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Audi TT meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

  • Verminderd brandstof gebruik
  • Sportiever karakter uit uw Audi
  • Meer rijplezier uit uw Audi TT 40 TFSI 197pk​
  • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippenAudi TT 40 TFSI 197pk?​

Bij stage 1 tunen Audi TT 40 TFSI 197pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi TT 40 TFSI 197pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Audi TT 40 TFSI 197pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi TT 40 TFSI 197pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi TT 40 TFSI 197pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi TT 40 TFSI 197pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Audi TT 40 TFSI 197pk chiptunen

Veilige auto tuning door

  • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi auto
  • Ontdek wat het chippen voor uw Audi TT 40 TFSI 197pk kan doen:
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Gebruik van goede Audi TT 40 TFSI 197pk chiptuning bestanden
  • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi TT 40 TFSI 197pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT 40 TFSI 197pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi TT 40 TFSI 197pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Audi TT 40 TFSI 197pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Audi TT 40 TFSI 197pk. Zonder de Audi TT 40 TFSI 197pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Audi TT 40 TFSI 197pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi TT 40 TFSI 197pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Audi TT 40 TFSI 197pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi TT 40 TFSI 197pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi TT 40 TFSI 197pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Audi TT 40 TFSI 197pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Audi TT 40 TFSI 197pk.

Gespecialiseerde notie over Audi TT 40 TFSI 197pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi TT 40 TFSI 197pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi TT 40 TFSI 197pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.