Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt 2.5 tfsi rs 340pk

Stage 1 Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 600nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Audi TT zult u merken dat uw Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk veel soepelder gaat door Audi TT tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk?​

Bij stage één chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk.

De chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto tuning voor u Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk auto kan doen:

Methodes voor Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk.

Hierdoor is dit een goedkope Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk. Via deze manier moet je zelfs de Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi TT 2.5 TFSI RS 340pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.