Audi TT 2.0 TFSI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt 2.0 tfsi 211pk

Stage 1 Audi TT 2.0 TFSI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 350nm 380nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Bosch MED17.1 & Bosch MED17.5.2 & Temic DQ250
Compressieverhouding 10,3 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CESA

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Audi TT 2.0 TFSI 211pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Audi TT met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Audi TT tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Audi

Hoe gaat dat precies, remappenAudi TT 2.0 TFSI 211pk?​

Voor stage één chippen Audi TT 2.0 TFSI 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Audi TT 2.0 TFSI 211pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Audi TT 2.0 TFSI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi TT 2.0 TFSI 211pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Audi TT 2.0 TFSI 211pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Audi TT 2.0 TFSI 211pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Audi TT 2.0 TFSI 211pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Audi TT 2.0 TFSI 211pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Audi TT 2.0 TFSI 211pk motor tuning:

Voor het Audi TT 2.0 TFSI 211pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi TT 2.0 TFSI 211pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Audi TT 2.0 TFSI 211pk is een populaire manier om je Audi TT 2.0 TFSI 211pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Audi TT 2.0 TFSI 211pk aanpassen. Zonder de Audi TT 2.0 TFSI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Audi TT 2.0 TFSI 211pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi TT 2.0 TFSI 211pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Audi TT 2.0 TFSI 211pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi TT 2.0 TFSI 211pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi TT 2.0 TFSI 211pk chiptuning. Hierbij pas je de Audi TT 2.0 TFSI 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi TT 2.0 TFSI 211pk haalt.

Voor wie alles uit hun Audi TT 2.0 TFSI 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi TT 2.0 TFSI 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi TT 2.0 TFSI 211pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Pontiac ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi , zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi auto dus even kwijt.