Audi TT 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt 2.0 tdi cr 184pk

Stage 1 Audi TT 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1968 CC
Type ecu Bosch EDC17C64 & Bosch EDC17C74
Compressieverhouding 15,8 : 1
Boring X slag 81,0 X 95,5 mm
Motornummer CUNA

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi TT 2.0 TDI CR 184pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi TT kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi TT 2.0 TDI CR 184pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Audi TT tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Audi TT zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Audi TT 2.0 TDI CR 184pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Audi TT 2.0 TDI CR 184pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi TT 2.0 TDI CR 184pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Audi TT 2.0 TDI CR 184pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi TT 2.0 TDI CR 184pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi TT 2.0 TDI CR 184pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Audi TT 2.0 TDI CR 184pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Audi TT 2.0 TDI CR 184pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Audi TT 2.0 TDI CR 184pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi TT 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT 2.0 TDI CR 184pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi TT 2.0 TDI CR 184pk.

Hierdoor is dit een voordelige Audi TT 2.0 TDI CR 184pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Audi TT 2.0 TDI CR 184pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Audi TT 2.0 TDI CR 184pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi TT 2.0 TDI CR 184pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi TT 2.0 TDI CR 184pk. Hierbij pas je de Audi TT 2.0 TDI CR 184pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi TT 2.0 TDI CR 184pk haalt.

Voor wie alles uit hun Audi TT 2.0 TDI CR 184pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi TT 2.0 TDI CR 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.