Audi TT 1.8T 20V 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Audi TT 1.8T 20V 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 220pk +35%
Koppel 225nm 335nm +48.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Audi TT 1.8T 20V 163pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Audi TT 1.8T 20V 163pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi TT kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Audi TT 1.8T 20V 163pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Audi TT 1.8T 20V 163pk​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi TT 1.8T 20V 163pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Audi TT 1.8T 20V 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi TT 1.8T 20V 163pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi TT 1.8T 20V 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi TT 1.8T 20V 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi TT 1.8T 20V 163pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi TT 1.8T 20V 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi TT 1.8T 20V 163pk.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Audi TT 1.8T 20V 163pk tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi TT 1.8T 20V 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi TT 1.8T 20V 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT 1.8T 20V 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Audi TT 1.8T 20V 163pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi TT 1.8T 20V 163pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi TT 1.8T 20V 163pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi TT 1.8T 20V 163pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi TT 1.8T 20V 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Alpine
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.