Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi sq8 4.0 tfsi 507pk

Stage 1 Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 507pk 600pk +18.3%
Koppel 770nm 900nm +16.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Audi SQ8 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw Audi
 • Meer plezier uit uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi SQ8 4.0 TFSI 507pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Audi .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.