Audi S3 2.0 TFSI 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi s3 2.0 tfsi 310pk

Stage 1 Audi S3 2.0 TFSI 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 365pk +17.7%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 12 & Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ381
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CJXB

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Audi S3 2.0 TFSI 310pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Audi S3 2.0 TFSI 310pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Audi S3 2.0 TFSI 310pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Audi
 • Meer rijplezier uit uw Audi S3 2.0 TFSI 310pk​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Audi S3 2.0 TFSI 310pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Audi S3 2.0 TFSI 310pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi S3 2.0 TFSI 310pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Audi S3 2.0 TFSI 310pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Audi S3 2.0 TFSI 310pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Audi S3 2.0 TFSI 310pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi S3 2.0 TFSI 310pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi S3 2.0 TFSI 310pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Audi S3 2.0 TFSI 310pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi S3 2.0 TFSI 310pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi S3 2.0 TFSI 310pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi S3 2.0 TFSI 310pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi S3 2.0 TFSI 310pk genoemd. Je Audi S3 2.0 TFSI 310pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi S3 2.0 TFSI 310pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi S3 2.0 TFSI 310pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.