Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi rsq3 2.5 tfsi performance 367pk

Stage 1 Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 465nm 620nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk kan doen:

De ecu software van uw Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi RSQ3 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Audi RSQ3 zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk motor tuning:

Voor het Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk.

Gespecialiseerde notie over Audi RSQ3 2.5 TFSI Performance 367pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.