Audi RS6 4.0 TFSI 600pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi rs6 4.0 tfsi 600pk

Stage 1 Audi RS6 4.0 TFSI 600pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 600pk 720pk +20%
Koppel 800nm 950nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi RS6 4.0 TFSI 600pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Audi RS6 4.0 TFSI 600pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Audi RS6 4.0 TFSI 600pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Audi RS6 4.0 TFSI 600pk gaat u merken dat uw Audi RS6 veel soepelder rijdt door Audi RS6 tunen. Je Audi RS6 4.0 TFSI 600pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Audi RS6 4.0 TFSI 600pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Audi RS6 4.0 TFSI 600pk​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Audi RS6 4.0 TFSI 600pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi RS6 4.0 TFSI 600pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi RS6 4.0 TFSI 600pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Audi RS6 4.0 TFSI 600pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Audi RS6 4.0 TFSI 600pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Audi RS6 4.0 TFSI 600pk motor tuning:

Voor het Audi RS6 4.0 TFSI 600pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi RS6 4.0 TFSI 600pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Audi RS6 4.0 TFSI 600pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi RS6 4.0 TFSI 600pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Audi RS6 4.0 TFSI 600pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi RS6 4.0 TFSI 600pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Audi RS6 4.0 TFSI 600pk!

Audi RS6 4.0 TFSI 600pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi RS6 4.0 TFSI 600pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Audi RS6 4.0 TFSI 600pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Audi RS6 4.0 TFSI 600pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi RS6 4.0 TFSI 600pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.