Audi R8 4.2 FSI 420pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi r8 4.2 fsi 420pk

Stage 1 Audi R8 4.2 FSI 420pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 420pk 440pk +4.8%
Koppel 430nm 455nm +5.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi R8 4.2 FSI 420pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Audi R8 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi R8 4.2 FSI 420pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Audi R8 zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenAudi R8 4.2 FSI 420pk?​

Bij stage één tunen Audi R8 4.2 FSI 420pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Audi R8 4.2 FSI 420pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi R8 4.2 FSI 420pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi R8 4.2 FSI 420pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Audi R8 4.2 FSI 420pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi R8 4.2 FSI 420pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Audi R8 4.2 FSI 420pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Audi R8 4.2 FSI 420pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Audi R8 4.2 FSI 420pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Audi R8 4.2 FSI 420pk motor tuning:

Voor het Audi R8 4.2 FSI 420pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi R8 4.2 FSI 420pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi R8 4.2 FSI 420pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Audi R8 4.2 FSI 420pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi R8 4.2 FSI 420pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi R8 4.2 FSI 420pk met meer kracht, zonder dat je Audi R8 4.2 FSI 420pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi R8 4.2 FSI 420pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi R8 4.2 FSI 420pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi R8 4.2 FSI 420pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Audi R8 4.2 FSI 420pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi R8 4.2 FSI 420pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.