Audi Q5 3.0 TDI 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q5 3.0 tdi 258pk

Stage 1 Audi Q5 3.0 TDI 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 580nm 650nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Audi Q5 3.0 TDI 258pk?

De standaard software in de motor controller van uw Audi Q5 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Audi Q5 3.0 TDI 258pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi Q5 3.0 TDI 258pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Audi Q5 chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Audi

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi Q5 3.0 TDI 258pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Audi Q5 3.0 TDI 258pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi Q5 3.0 TDI 258pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Audi Q5 3.0 TDI 258pk waarborgen. Zonder uw Audi Q5 3.0 TDI 258pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Audi Q5tuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Audi Q5 3.0 TDI 258pk kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Audi Q5 3.0 TDI 258pk wordt!

Methodes voor Audi Q5 3.0 TDI 258pk motor tuning:

Voor het Audi Q5 3.0 TDI 258pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi Q5 3.0 TDI 258pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q5 3.0 TDI 258pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Audi Q5 3.0 TDI 258pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi Q5 3.0 TDI 258pk met meer kracht, zonder dat je Audi Q5 3.0 TDI 258pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi Q5 3.0 TDI 258pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi Q5 3.0 TDI 258pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Audi Q5 3.0 TDI 258pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi Q5 3.0 TDI 258pk haalt.

Voor wie alles uit hun Audi Q5 3.0 TDI 258pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi Q5 3.0 TDI 258pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q5 3.0 TDI 258pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.