Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q3 rs 2.5 tfsi performance 367pk

Stage 1 Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 450nm 620nm +37.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Audi Q3 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Audi Q3 veel lekkerder gaat door chip tuning Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk!

Chiptuning Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk.

Zo doen wij naast chiptuning Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Audi Q3 RS 2.5 TFSI Performance 367pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi auto en bent u uw Audi dus even kwijt.