Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q3 2.0 tdi cr 184pk

Stage 1 Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 220pk +19.6%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Audi Q3 zult u merken dat uw Audi Q3 veel lekkerder rijdt door tuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk. Je Audi Q3 zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk
 • Goede Audi Q3chiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q3 2.0 TDI CR 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.