Audi Q2 1.0 TFSI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q2 1.0 tfsi 116pk

Stage 1 Audi Q2 1.0 TFSI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 140pk +20.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Audi Q2 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi Q2 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Audi Q2 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Audi Q2 gaat u merken dat uw Audi Q2 veel soepelder gaat door tuning Audi Q2 1.0 TFSI 116pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi Q2 1.0 TFSI 116pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Audi Q2 1.0 TFSI 116pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi Q2 1.0 TFSI 116pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk
 • Goede Audi Q2chiptuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Audi Q2 1.0 TFSI 116pk motor tuning:

Voor het Audi Q2 1.0 TFSI 116pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi Q2 1.0 TFSI 116pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi Q2 1.0 TFSI 116pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Audi Q2 1.0 TFSI 116pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi Q2 1.0 TFSI 116pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q2 1.0 TFSI 116pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.