Audi A8 60 TFSI-e 449pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a8 60 tfsi-e 449pk

Stage 1 Audi A8 60 TFSI-e 449pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 449pk 500pk +11.4%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A8 60 TFSI-e 449pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Audi A8 60 TFSI-e 449pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Audi A8 60 TFSI-e 449pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Audi A8 meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A8 60 TFSI-e 449pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A8 60 TFSI-e 449pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Audi A8 60 TFSI-e 449pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi A8 60 TFSI-e 449pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A8 60 TFSI-e 449pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Audi A8 60 TFSI-e 449pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Audi A8 60 TFSI-e 449pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Audi A8chiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi A8 60 TFSI-e 449pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A8 60 TFSI-e 449pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Audi A8 60 TFSI-e 449pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Audi A8 60 TFSI-e 449pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi A8 60 TFSI-e 449pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Audi A8 60 TFSI-e 449pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi A8 60 TFSI-e 449pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A8 60 TFSI-e 449pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi A8 60 TFSI-e 449pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A8 60 TFSI-e 449pk.

Zo doen wij naast chiptuning Audi A8 60 TFSI-e 449pk ook verscheidene andere software modificaties voor Audi A8 60 TFSI-e 449pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.