Audi A8 60 TDI 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a8 60 tdi 435pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A8 60 TDI 435pk chiptunen?

De ecu software van uw Audi A8 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Audi A8 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi A8 60 TDI 435pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Audi A8 60 TDI 435pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi A8 60 TDI 435pk
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Audi A8 60 TDI 435pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A8 60 TDI 435pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi A8 60 TDI 435pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A8 60 TDI 435pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Audi A8 60 TDI 435pk kan doen:

Methodes voor Audi A8 60 TDI 435pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A8 60 TDI 435pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi A8 60 TDI 435pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Audi A8 60 TDI 435pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Audi A8 60 TDI 435pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A8 60 TDI 435pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi A8 60 TDI 435pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A8 60 TDI 435pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Audi A8 60 TDI 435pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Audi A8 60 TDI 435pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi A8 60 TDI 435pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A8 60 TDI 435pk.

Zo doen wij naast Audi A8 60 TDI 435pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Audi A8 60 TDI 435pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Renault bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.