Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a8 3.0 tdi quattro 204pk

Stage 1 Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 280pk +37.3%
Koppel 400nm 625nm +56.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk?

De standaard software in de ecu van uw Audi A8 is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi A8 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk zult u merken dat uw Audi A8 veel soepelder gaat door tuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk:​​

 • Beter geluid uit uw Audi
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk motor tuning:

Voor het Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk is een populaire methode om je Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk!

Stage 2 Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A8 3.0 TDI Quattro 204pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Fiat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi , zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.