Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a8 3.0 tdi fwd 204pk

Stage 1 Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 280pk +37.3%
Koppel 400nm 520nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Audi A8 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Audi A8 tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Audi A8 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, remappen van een Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Audi A8tuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk

Ontdek wat auto chippen voor u Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk kan doen:

Methodes voor Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk. Zonder de Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A8 3.0 TDI FWD 204pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi , zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.