Audi A8 2.5 TDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a8 2.5 tdi 180pk

Stage 1 Audi A8 2.5 TDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 370nm 420nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Audi A8 2.5 TDI 180pk?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A8 2.5 TDI 180pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A8 2.5 TDI 180pk gaat u merken dat uw Audi A8 2.5 TDI 180pk veel lekkerder gaat door tuning Audi A8 2.5 TDI 180pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Audi A8 2.5 TDI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A8 2.5 TDI 180pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Audi A8 2.5 TDI 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A8 2.5 TDI 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi A8 2.5 TDI 180pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw Audi A8 2.5 TDI 180pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Audi A8 2.5 TDI 180pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Audi A8tuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Audi A8 2.5 TDI 180pk motor tuning:

Voor het Audi A8 2.5 TDI 180pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi A8 2.5 TDI 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Audi A8 2.5 TDI 180pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi A8 2.5 TDI 180pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A8 2.5 TDI 180pk met meer performance, zonder dat je Audi A8 2.5 TDI 180pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A8 2.5 TDI 180pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi A8 2.5 TDI 180pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A8 2.5 TDI 180pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi A8 2.5 TDI 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A8 2.5 TDI 180pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Land Rover ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.