Audi A7 3.0 TFSI 333pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a7 3.0 tfsi 333pk

Stage 1 Audi A7 3.0 TFSI 333pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 333pk 400pk +20.1%
Koppel 440nm 520nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2995 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 16 & Siemens/Continental Simos 8.5 & Temic DL501
Compressieverhouding 10,8 : 1
Boring X slag 84,5 X 89,0 mm
Motornummer CREC

Audi tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Audi A7 3.0 TFSI 333pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Audi A7 3.0 TFSI 333pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi A7 3.0 TFSI 333pk.

De chiptuning Audi A7 3.0 TFSI 333pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A7 3.0 TFSI 333pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Audi A7 3.0 TFSI 333pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto
 • Goede Audi A7chiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Audi A7 3.0 TFSI 333pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Audi A7 3.0 TFSI 333pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A7 3.0 TFSI 333pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi A7 3.0 TFSI 333pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Audi A7 3.0 TFSI 333pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A7 3.0 TFSI 333pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A7 3.0 TFSI 333pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi A7 3.0 TFSI 333pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A7 3.0 TFSI 333pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Audi A7 3.0 TFSI 333pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A7 3.0 TFSI 333pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A7 3.0 TFSI 333pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A7 3.0 TFSI 333pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.