Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a7 3.0 tdi quattro 204pk

Stage 1 Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 280pk +37.3%
Koppel 400nm 625nm +56.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk chiptunen?

De ecu software van uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk:​​

 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, remappen van een Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • De beste Audi A7chiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk. Zonder de Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi A7 3.0 TDI Quattro 204pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.