Audi A6 2.8 FSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 2.8 fsi 210pk

Stage 1 Audi A6 2.8 FSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 225pk +7.1%
Koppel 280nm 300nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2773 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 8.1
Compressieverhouding 12,0 : 1
Boring X slag 84,5 X 82,4 mm
Motornummer BDX

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A6 2.8 FSI 210pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Audi A6 2.8 FSI 210pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Audi A6 zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Audi
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Audi A6 2.8 FSI 210pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Audi A6 2.8 FSI 210pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Audi A6 2.8 FSI 210pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A6 2.8 FSI 210pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi A6 2.8 FSI 210pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A6 2.8 FSI 210pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi A6 2.8 FSI 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi A6 2.8 FSI 210pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Audi A6 2.8 FSI 210pk aanpassen. Zonder de Audi A6 2.8 FSI 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Audi A6 2.8 FSI 210pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Audi A6 2.8 FSI 210pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Audi A6 2.8 FSI 210pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi A6 2.8 FSI 210pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A6 2.8 FSI 210pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi A6 2.8 FSI 210pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi A6 2.8 FSI 210pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A6 2.8 FSI 210pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Audi A6 2.8 FSI 210pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Chevrolet
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.