Audi A6 2.7 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 2.7 tdi 190pk

Stage 1 Audi A6 2.7 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2698 CC
Type ecu Bosch EDC17CP14 & Bosch GS19
Compressieverhouding 16,8 : 1
Boring X slag 83,0 X 83,1 mm
Motornummer CANA

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A6 2.7 TDI 190pk chiptunen?

De ecu van uw Audi A6 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Audi A6 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi A6 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Audi A6 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi A6 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel
 • Sportiever geluid uit uw Audi
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Audi A6 2.7 TDI 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Audi A6 2.7 TDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi A6 2.7 TDI 190pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A6 2.7 TDI 190pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Audi A6 2.7 TDI 190pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto
 • Exclusief gebruik van de beste Audi A6 2.7 TDI 190pk tuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Audi A6 2.7 TDI 190pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Audi A6 2.7 TDI 190pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi A6 2.7 TDI 190pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Audi A6 2.7 TDI 190pk is een geliefde manier om je Audi A6 2.7 TDI 190pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Audi A6 2.7 TDI 190pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Audi A6 2.7 TDI 190pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Audi A6 2.7 TDI 190pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Audi A6 2.7 TDI 190pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A6 2.7 TDI 190pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi A6 2.7 TDI 190pk haalt.

Deze vorm van Audi A6 2.7 TDI 190pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi A6 2.7 TDI 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A6 2.7 TDI 190pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Suzuki
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.