Audi A6 2.7 TDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 2.7 tdi 163pk

Stage 1 Audi A6 2.7 TDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 220pk +35%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A6 2.7 TDI 163pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A6 2.7 TDI 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Audi A6 2.7 TDI 163pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Audi A6 2.7 TDI 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Audi A6 tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi A6 2.7 TDI 163pk:​​

 • Beter geluid uit uw Audi
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Audi A6 2.7 TDI 163pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Audi A6 2.7 TDI 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A6 2.7 TDI 163pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi A6 2.7 TDI 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi A6 2.7 TDI 163pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Audi A6 2.7 TDI 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi A6 2.7 TDI 163pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Audi A6 2.7 TDI 163pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi A6 2.7 TDI 163pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi A6 2.7 TDI 163pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Audi A6 2.7 TDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A6 2.7 TDI 163pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A6 2.7 TDI 163pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Audi A6 2.7 TDI 163pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A6 2.7 TDI 163pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A6 2.7 TDI 163pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi A6 2.7 TDI 163pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A6 2.7 TDI 163pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi auto.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.