Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 2.0 tdi dpf 140pk

Stage 1 Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw Audi A6 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi tuning.

In enkele uren kan je Audi A6 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Audi A6 gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • De beste Audi A6tuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk motor tuning:

Voor het Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk!

Chiptuning Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Audi A6 2.0 TDI DPF 140pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Audi A6 2.0 TDI DPF 140pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi dus even kwijt.