Audi A6 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi A6 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A6 2.0 TDI 140pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Audi A6 2.0 TDI 140pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Audi

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A6 2.0 TDI 140pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A6 2.0 TDI 140pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi A6 2.0 TDI 140pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi A6 2.0 TDI 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Audi A6 2.0 TDI 140pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Audi A6 2.0 TDI 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A6 2.0 TDI 140pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Audi A6 2.0 TDI 140pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Audi A6tuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Audi A6 2.0 TDI 140pk auto kan doen:

Verschillende vormen Audi A6 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi A6 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Audi A6 2.0 TDI 140pk is een populaire methode om je Audi A6 2.0 TDI 140pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Audi A6 2.0 TDI 140pk.

Hierdoor is dit een goedkope Audi A6 2.0 TDI 140pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Audi A6 2.0 TDI 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A6 2.0 TDI 140pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi A6 2.0 TDI 140pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A6 2.0 TDI 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A6 2.0 TDI 140pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi A6 2.0 TDI 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A6 2.0 TDI 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A6 2.0 TDI 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi dus even kwijt.