Audi A6 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Audi A6 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 285nm 390nm +36.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1896 CC
Type ecu Bosch EDC15P+ & Bosch EDC15VM+
Compressieverhouding 19,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 95,5 mm
Motornummer AWX

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A6 1.9 TDI 130pk auto kan doen:

De ecu software van uw Audi A6 1.9 TDI 130pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Audi A6 1.9 TDI 130pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Audi A6 1.9 TDI 130pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Audi A6 chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Audi
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi A6 1.9 TDI 130pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi A6 1.9 TDI 130pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi A6 1.9 TDI 130pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Audi A6 1.9 TDI 130pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi A6 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Audi A6 1.9 TDI 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi A6 1.9 TDI 130pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi A6 1.9 TDI 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Audi A6 1.9 TDI 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A6 1.9 TDI 130pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Audi A6 1.9 TDI 130pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Audi A6 1.9 TDI 130pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi A6 1.9 TDI 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A6 1.9 TDI 130pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Audi A6 1.9 TDI 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi A6 1.9 TDI 130pk.

Gespecialiseerde kennis over Audi A6 1.9 TDI 130pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A6 1.9 TDI 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A6 1.9 TDI 130pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Saturn ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.