Audi A5 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a5 2.0 tdi cr 190pk

Stage 1 Audi A5 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 215pk +13.2%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1968 CC
Type ecu Bosch EDC17C46 & Bosch EDC17C64
Compressieverhouding 15,5 : 1
Boring X slag 81,0 X 95,5 mm
Motornummer CNHA

Audi tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Audi A5 2.0 TDI CR 190pk ecu van uw Audi A5 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi A5 2.0 TDI CR 190pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Audi A5 chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Audi A5 2.0 TDI CR 190pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Audi
 • Meer plezier uit uw Audi A5 2.0 TDI CR 190pk​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Audi A5 2.0 TDI CR 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A5 2.0 TDI CR 190pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A5 2.0 TDI CR 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Audi A5 2.0 TDI CR 190pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A5 2.0 TDI CR 190pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi A5 2.0 TDI CR 190pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Audi A5 2.0 TDI CR 190pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 190pk is een populaire methode om je Audi A5 2.0 TDI CR 190pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi A5 2.0 TDI CR 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Audi A5 2.0 TDI CR 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Audi A5 2.0 TDI CR 190pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A5 2.0 TDI CR 190pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 190pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Audi A5 2.0 TDI CR 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.