Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a4 2.0 tfsi dtm 220pk

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 250pk +13.6%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Audi A4 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Audi A4 gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Audi A4 chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk motor tuning:

Voor het Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk!

Chiptuning Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi A4 2.0 TFSI DTM 220pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lamborghini motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Audi auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.