Audi A4 1.9 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a4 1.9 tdi 75pk

Stage 1 Audi A4 1.9 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 90pk +20%
Koppel 150nm 225nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Audi A4 1.9 TDI 75pk?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Audi A4 1.9 TDI 75pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk gaat u merken dat uw Audi A4 1.9 TDI 75pk veel lekkerder gaat door chip tuning Audi A4 1.9 TDI 75pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Audi A4 1.9 TDI 75pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Audi
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A4 1.9 TDI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Audi A4 1.9 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A4 1.9 TDI 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi A4 1.9 TDI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi A4 1.9 TDI 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A4 1.9 TDI 75pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi A4 1.9 TDI 75pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Audi A4 1.9 TDI 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi A4 1.9 TDI 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Audi A4 1.9 TDI 75pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi A4 1.9 TDI 75pk.

Daardoor is dit een voordelige Audi A4 1.9 TDI 75pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Audi A4 1.9 TDI 75pk. Zonder de Audi A4 1.9 TDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi A4 1.9 TDI 75pk met meer kracht, zonder dat je Audi A4 1.9 TDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Audi A4 1.9 TDI 75pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A4 1.9 TDI 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A4 1.9 TDI 75pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi A4 1.9 TDI 75pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Audi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.