Audi A4 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a4 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Audi A4 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 143pk +30%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Audi A4 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Audi A4 1.9 TDI 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi A4 1.9 TDI 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Audi A4 zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Audi
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Audi A4 1.9 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi A4 1.9 TDI 110pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A4 1.9 TDI 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi A4 1.9 TDI 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Audi A4 1.9 TDI 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A4 1.9 TDI 110pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Audi A4 1.9 TDI 110pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Audi A4 1.9 TDI 110pk motor tuning:

Voor het Audi A4 1.9 TDI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A4 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi A4 1.9 TDI 110pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Audi A4 1.9 TDI 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Audi A4 1.9 TDI 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Audi A4 1.9 TDI 110pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi A4 1.9 TDI 110pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A4 1.9 TDI 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Audi A4 1.9 TDI 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Audi A4 1.9 TDI 110pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A4 1.9 TDI 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A4 1.9 TDI 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Audi auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.