Audi A3 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 2.0 tdi cr 143pk

Stage 1 Audi A3 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 190pk +32.9%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Audi A3 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Audi A3 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Audi A3 2.0 TDI CR 143pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk
 • Beter geluid uit uw Audi

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi A3 2.0 TDI CR 143pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 143pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Audi A3 2.0 TDI CR 143pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi A3 2.0 TDI CR 143pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Audi A3 2.0 TDI CR 143pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Audi A3 2.0 TDI CR 143pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 143pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A3 2.0 TDI CR 143pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A3 2.0 TDI CR 143pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 143pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A3 2.0 TDI CR 143pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi A3 2.0 TDI CR 143pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A3 2.0 TDI CR 143pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi A3 2.0 TDI CR 143pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Audi A3 2.0 TDI CR 143pk ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A3 2.0 TDI CR 143pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 143pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Maserati
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi auto dus even kwijt.