Audi A3 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Audi A3 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 190pk +72.7%
Koppel 250nm 420nm +68%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A3 gaat u merken dat uw Audi A3 veel lekkerder rijdt door chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk. Je Audi A3 2.0 TDI CR 110pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Audi A3 2.0 TDI CR 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A3 2.0 TDI CR 110pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A3 2.0 TDI CR 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Audi A3 2.0 TDI CR 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Audi A3tuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Audi A3 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A3 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A3 2.0 TDI CR 110pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A3 2.0 TDI CR 110pk met meer performance, zonder dat je Audi A3 2.0 TDI CR 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A3 2.0 TDI CR 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk. Hierbij pas je de Audi A3 2.0 TDI CR 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi A3 2.0 TDI CR 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A3 2.0 TDI CR 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Oldsmobile
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi auto en bent u uw auto dus even kwijt.