Audi A3 2.0 TDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Audi A3 2.0 TDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 175pk +28.7%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1968 CC
Type ecu Bosch EDC16U & Bosch EDC17C46
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 81,0 X 95,5 mm
Motornummer BMM

Audi tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A3 2.0 TDI 136pk?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A3 2.0 TDI 136pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Audi A3 een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Audi A3 2.0 TDI 136pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi A3 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Audi A3 meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw Audi
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Audi A3 2.0 TDI 136pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Audi A3 2.0 TDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A3 2.0 TDI 136pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Audi A3 2.0 TDI 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi A3 2.0 TDI 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi A3 2.0 TDI 136pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Audi A3 2.0 TDI 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi A3 2.0 TDI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Audi A3 2.0 TDI 136pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A3 2.0 TDI 136pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A3 2.0 TDI 136pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A3 2.0 TDI 136pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Audi A3 2.0 TDI 136pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A3 2.0 TDI 136pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A3 2.0 TDI 136pk chiptuning. Je Audi A3 2.0 TDI 136pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi A3 2.0 TDI 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A3 2.0 TDI 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A3 2.0 TDI 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Audi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.