Audi A3 1.6 TDI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 1.6 tdi 116pk

Stage 1 Audi A3 1.6 TDI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17C64 & Delphi DCM6.2 & Temic DQ200-MQB
Compressieverhouding 16,2 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer DDYA

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Audi A3 1.6 TDI 116pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Audi A3 1.6 TDI 116pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Audi A3 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Audi A3 1.6 TDI 116pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Audi A3 1.6 TDI 116pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Audi A3 1.6 TDI 116pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi A3 1.6 TDI 116pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi A3 1.6 TDI 116pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Audi A3chiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Audi A3 1.6 TDI 116pk wordt!

Methodes voor Audi A3 1.6 TDI 116pk motor tuning:

Voor het Audi A3 1.6 TDI 116pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A3 1.6 TDI 116pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi A3 1.6 TDI 116pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Audi A3 1.6 TDI 116pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A3 1.6 TDI 116pk met meer performance, zonder dat je Audi A3 1.6 TDI 116pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A3 1.6 TDI 116pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A3 1.6 TDI 116pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Audi A3 1.6 TDI 116pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Audi A3 1.6 TDI 116pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Audi A3 1.6 TDI 116pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A3 1.6 TDI 116pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Isuzu ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi auto.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.